Saturday, December 19, 2009

brrrrrrrrrr

the first face is cold as ice

Thursday, December 17, 2009

hurricane

tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove your right?
crash, crash, burn let it all burn
this hurricane chasing us, so long to cry

Monday, December 14, 2009

kings and queen

Into the night
Desperate and broken
The sound of a fight
Father has spoken

We were the kings and queens of promise
We were the victims of ourselves
Maybe the children of a lesser God
Between Heaven and Hell
Heaven and Hell

Into your eyes
Hopeless and taken
We stole our new lives
Through blood and pain
In defense of our dreams
In defense of our dreams

We were the Kings and Queens of promise
We were the victims of ourselves
Maybe the Children of a lesser God
Between Heaven and Hell
Heaven and Hell

The age of man is over
A darkness comes at dawn
These lessons that we learned here
Have only just begun

We were the Kings and Queens of promise
We were the victims of ourselves
Maybe the Children of a Lesser God
Between Heaven and Hell

We are the Kings
We are the Queens
We are the Kings
We are the Queens

30 second to mars

p-ithch-es

today i need refreshing my mind so i go out,alone(damn)-___-

because im busy to post my pic from my pc sooo i guess i just make it from polyvore,the clothes not exactly the same but same style

1.peach blazer
2.topshop top
3.ripped short
4.topshop shoes
5.rings
and
6.clutch

my usual style

by.sashaway

Saturday, December 12, 2009

yuna and tidus

today i bought charles & keith bags and shoes too!haha gue udah ngincer nih 2 akhirnya dapet juga hahawhat should i called them?how about yuna and tidus ahaa ff bgt bodolah


ha ha ha




HAVE A NICE WEEKEND RYUPS

i heart him damn


awesomeness!

Friday, December 11, 2009

coolness


GILA PENGEN NONTON TAPI UDAH LEWAT!anjir

HARUS NONTON!

his queen,fall

psssssssssssssssssssssst you know
i heart zack!damn ahahahahahahahhahaahhahahahahahahahha

nonononoonononononno wrong
actually i heart NOSTIC LUCIS CAELUM(what a name)

nooooooooooooo

i admit it both of them "got one-of-the-kind charming and sexy beautiful hair"-said squall damn hahahaha



.

YOUR IMAGINATION IS YOUR BIGGEST POWER
belive it-sasha way

GB in kipas angin

hell-o gue lagi mau bikin project gue yang baru tapi bingung namanya apaaaaa
nih ya nama nama yang lagi diotak gue dan i know is sucks but iam sasha not OH!great :
1.FRANKaSHARK
2.RAGAWADUIDADUDAAAADODOOOO!!(damn)
3.Magnition
4.Requiem
5.accelelator
6.phantom
7.GB(gamibako,band gue cheryl dan ass)

tadikan nilai apasih nilai bangsat udah keluar ya ya begitulah nilai gue kaga ada yang lulus JAUH dari lulus deh terus gue cheryl sama astari stres terus............tibatiba

sha: "i belive i can fly"
ass: buset
che: hahaha
sha: "i belive i can touch the sky"
astari nyanyi itu juga
ass: i belive i can fly!
sha: cher kayaknya kita harus ngikutin caranya dipta deh,lompat dari 26 sambil nyanyi i belive i can fly
che:(dengan begonya dan tablonya)iyeye iye ye sha!
sha:iye kan!cher gue pengen lari lari deh tengah lapangan sambil nyanyi i believe i can fly
che:gih sono
sha: yuk!
che:yuk
sha: serius nih gue
che:aaa malu ah
sha: ahelah gue udah semangat
che: (diem)ngga ah
sha: nyeeh jamur
ass: eh sini yo
sha: i belive i can fly!
ass: i belive i can touch the sky!
sha: haah pengen lari
ass:haha kita kalo lagi stres gini ye ahaha sama kipas angin(karna disitu cuma ada gue,ass,che,kipas angin(dianggep?))
ass: hanya dengan kipas angin kita melimpahkan curhat kita asssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!ah gue mau bikin puisi tentang kipas angin ah
sha: hahahahahahaha ibelive i can fly!nah backsoundnya itu aja
ass:oh iye!yaudah gue baca puisi kipas angin lo b2 nyanyi i belive ye
sha:iye
nah udah deh kita nyanyi insane twinsnya keluar
akhirnya kita bertiga berdiri terus gue memutuskan untuk main iket iketan haha jadi pasminah gue diiket ke kita ber3 terus
sha: eh iket iket!
che:AHAHAHAHAHA
ass: eh jangan dong!
sha:iketin dip iket!
dip:oke oke hahaha
nah pas udah diiket
sha: keluar keluar!
ass:eh gila jangan dong!
che:leher gue leher gue!
ass:jalannya gimane ini?
sha:muter muter
ass: leher woy leher gue!
sha: sini sini
che:HAHAHAHAHAHAHA
sha:leher gue leher gue!
pokoknya kita rame sendiri deh gue kalo ngebayanginnya lagi juga masih ketawa ketawa
akhirnya udah kan cape kita duduk lagi dengan kipas angin
sha:aduh pengen muntah
ass:hahahaha stres ah
che:ahahahahahah
terus setiap ada orang lewat gue sama astari kasih gaya 3oh!3 rapper rapper gitu dan setiap orang yg lewat ngeliatin kita3 aneh banget ahaha i dont care
ass: eh kita jadi penyanyi rap aje yuk kayaknya asik tuh namanya GB gamibako
che:iye iye!
sha: najis namanyee ass tempat sampah
che: ahahhahaha!
ass: eh keren tau
sha:iyesih yaudah jadi kalo di 3oh!3in jadi gini gamibako in the dick!give em G-E-B!yekan
ass:iyehahaha
che:hahahaha
yah bel yaudah deh daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GB's!
gue lagi dengerin inih


















bye bitches

Thursday, December 10, 2009

will you forgive me give you 4 horses?

requiem for 3d

.

I WONT REMEMBER

28.47.44.55.

Where have all the good men gone
And where are all the gods?
Where's the street-wise Hercules
To fight the rising odds?
Isn't there a white knight upon a fiery steed?
Late at night I toss and turn and dream of what I need

(Chorus)
I need a hero
I'm holding out for a hero 'til the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero
I'm holding out for a hero 'til the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
There's someone reaching back for me
Racing on the thunder and rising with the heat
It's gonna take a superman to sweep me off my feet

(Chorus)

Up where the mountains meet the heavens above
Out where the lightning splits the sea
I would swear that there's someone somewhere
Watching me

Through the wind and the chill and the rain
And the storm and the flood
I can feel his approach
Like a fire in my blood

holding out for a hero-frou frou


iam listening that beautiful song now i know this song from youtube as you know my days always sucks damn

DAMN YOU BIOLOGY I SWEAR I DRAG YOU TO HELL(?)





Sunday, December 6, 2009

joker

today is really fuckin SUCKS because you know today is math test dan soalnya bangsat banget pas pertama ngeliat soal kata pertama yang terlintas di otak gue adalah "pengen gue bakar nih soal"hahahaha lagian soal kaya apaan tuh iiiiiiiiiiiih dasar gue tau yg salah sih gue tapi kalo mau muridnya cepet sukses ya digampangin aja gausah RIBET RIBET mau ngikutin 8 JUGA AMPE botak juga ga bisaaaaaaaaaaaaaaa-___________-fuck.malah ada insiden memalukan(again) haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah lo tau ya tampang gue disitu kaya badut sialan bgttttt uuuugh damn it bego bego bgt malu bgt gue ah tapi udah lumayan kebiasa di permalukan ma astari ya aga tenang juga sih tapi ini beda!paarah deh gue kalo inget inget juga jiji sendiri-_________- eh gue sambil ngepost nonton final fantasy machina-real men itu parody parody gitu koccaaaaaaaaaaaak bgt pelepas stres sih bagi yang gasuka ff dengerin aja suaranya itutuh kocak kocak frontal gitu lanjut ke topic pokoknya gue harus belajar serius kalo ngga nyokap gamau nganterin gue ke dokter tina heheheheheheeee terus ya gue ma nyokap naksir berat ma tas charles and keith itu kereeen bgt aga kala LV gitu trs ada kulit ularnya ahahaha akukan suka(ngga mendukung PETA)jadi gue harus nabung uang buuat beli tas itu karna mahal bgt sebenernya duitnya udah ada tapi sayang juga ahahaha tapi kat nyokap gue bayar stengahnya aja sisanya nyokap ahaha hati sabtu gue mau beliiiii ahahaha masaya tadi guekan pulang bareng cheryl terus jemput ade gue trs sambil nunggu ade gue keluar dari sekolahnya gue ngobrol deh ma cheryl dan kita pengakuan kalo kita tuh BEKGOO bgt karna adalah suatu masalah yang kita pengen undur lagi tapi gabisaaaa aaaaaaah begosih ah elah yudah deh gue mau nonton daaaaaaaa
ini dibawah gue kasih foto badut tiduran trs ada kereta artinya haha ini gue inget astari ma tasya febrin ngomong ke gue kalo gue dipermalukan ya "sha,kalo gue jadi lo gue pulang sekarang naik bajaj tererererererererere" songong yee jadi karna gada gambar badut naik bajaj jadi kereta aje yang kerenan hahahaha



Friday, December 4, 2009

shark fang king


wow



kinda strange yet beautiful

THIS IS THE CUTE BABY!



Damn look at the size




LOL






what the fuck.........................................................................is that man

should i?

des air


ill bite you to death

Ensaio Fotogr

come claim your queens wolvampire


i heart them
now i wanna show you that i think this song close with them,enjoy:)))



Shadows dance around me as I race alone
I will never rest until she's in my arms
So close and yet (so far away)
So far away

A simple kiss to bring her back
To make this story end
Not all knights in shining armor
Can make your dreams come true
He's not quite as charming
As he may seem
((COME AND CLAIM YOUR (3x)) QUEEN (2x))

THE WILD BEASTS ARE RAVENOUS
THEY WILL SOON DEVOUR YOU
DARK HOWLS ECHO BITTER CRIES
BUT THEY FALL UPON DEAF EARS

Not all knights in shining armor
Can make your dreams come true
He's not quite as charming
As he may seem
COME AND CLAIM YOUR QUEEN

YOU'RE PATHETIC
WHAT GOOD DO YOU DO
She had faith in me
I was her only escape
A MOST DEEP AND SUBTLE POISON
WELCOMES HER
UNBLINKING EYES
TO ETERNAL SLEEP
If I had shown, she would be mine
WHO IS THE FAIREST OF ALL
(TELL ME AGAIN (2x))
YOU KNOW ITS ME

A simple kiss to bring her back
To make this story end
Not all knights in shining armor
Can make your dreams come true
He's not quite as charming
As he may seem
(We'll make all your dreams come true (2x))
COME AND CLAIM YOUR QUEEN


what do you think?this song called BETTER LUCK NEXT TIME,PRINCE CHARIMG
or i say prince charmings ahahaha geje from ALESANA

possesion


udah lama ga nge post yaudah deh gue kasih aja foto kakak gue yang ke 2 ahahahah














i heart you big bro!HAHA

Sunday, October 11, 2009

-


LOL he is light yagami from DEATH NOTE this is just parody








3oh!3 im not your boyfriend baby!






3oh!3 holler till you pass out,hollabackback

messed

this week man............im really bored and i have a cold too ist that great?let we see my photography talent hahahahahaa
what is in my bag?let we see..........................................god its messed up

5

4
there is a iron-man mask?wearing my forever 21 sunglasses,an ipod,my pink wallet,my guess watch,push pop,and as you can see.........................................................................alot

1

6

7

Friday, October 9, 2009

ryukk




HAVE A NICE WEEKEND,RYUPS

the best


balenciaga alexander mcqueen

Gareth pugh Haider Ackermann

Balmain Hermes

Alexander Mcqueen Louis Vuitton

stella McCartney Ann demeulemeester

Lanvin Lanvin




source : Fabsugar